FK Željezničar imenovao novog direktora

Nurko umjesto Džihanića

FK Željezničar imenovao novog direktora

M. Šljivak

Upravni odbor FK Željezničar imenovao je novog direktora kluba, a to je dosadašnji član Nadzornog odbora Mustafa Nurko.

Prethodne sedmice su obavljeni razgovori sa kandidatima i analize prijava. Na kraju je čelništvo kluba odlučilo da povjerenje ukaže Nurki, koji je danas imenovan za novog direktora Plavih sa Grbavice.

Nurko je na poziciji direktora zamijenio Enisa Džihanića kojem je nedavno istekao mandat, a klub se i njemu zahvalio na saradnji u proteklom periodu.

Mustafa Nurko je rođen 9. augusta 1988. godine u Sarajevu. U poslovnoj karijeri vrijedi izdvojiti da je direktor računovodstvene agencije A&L.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od juna 2019. godine član je Nadzornog odbora FK Željezničar, a već duži niz godina je dio rukovodstva Udruženja 1921, saopštio je klub.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Malog Nurku saljemo Da ga gurne neko Posle pitam: "Ko diro?" Jeli ovaj nesto rek'o?
6 2
pjanke.sa
Postavio Amaw sebi da ima za biznisa direktora
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi