Mustafi: Teško je izbjeći špekulacije oko Wengera

Stoper Arsenala tvrdi

Mustafi: Teško je izbjeći špekulacije oko Wengera

Edmir Škorić

Arsenalov defanzivac Shkodran Mustafi ističe da je nemoguće izbjeći špekulacije o budućnosti Arsenea Wengera.

Hoće li Wenger ostati na klupi Arsenala ili neće, trenutno niko sa sigurnošću ne može reći, ali špekulacije su svakodnevne i nemoguće ih je izbjeći.

"Teško je to stalno slušati, ali mi smo profesionalci. Ne samo da smo plaćeni da dobro igramo, nego i da se nosimo s nekim drugim stvarima. No, teško je ne primijetiti te brojne špekulacije na TV-u, u novinaima. Ponekad ne želite to da vidite", rekao je Mustafi, pa je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"No, najvažnije je zatvoriti oči u uši i samo se fokusirati na ono što se događa na terenu. Ne moramo se zamarati špekulacijama, klub i Wenger najbolje znaju šta treba napraviti".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi