Mustedanagić: Drago mi je zbog pogotka, sada ide utakmica koja nam mnogo znači

Mustedanagić: Drago mi je zbog pogotka, sada ide utakmica koja nam mnogo znači

A. Beganović

Na otvaranju 13. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, trenutni lider premijerligaške karavane i aktuelni prvak FK Sarajevo na Koševu je nadigrao Mladost.

Slavili su izabranici Vinka Marinovića sa ubjedljivih 5:1, a pogodak je između ostalih postigao i Zinedin Mustedanagić.

Sjajno je ovaj veznjak pogodio iz slobodnjaka, a s obzirom da mu je ovo prvi pogodak u bordo dresu, razumljivo je da je nakon meča bio raspoložen.

"Drago mi je što sam postigao pogodak, drago mi je što sam nakon dugo vremena ušao u igru. Sretan sam zbog ekipe i pobjede. Sad imamo utakmicu koja nam mnogo znači, dobro smo se pripremili i nadam se pozitivnom rezultatu", istakao je nakon meča veznjak Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

frkt
Neko ✋ mladosti, a neko ✋ vama
1 10
Jadnimi
Krenulo je
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije