4

Komentari (4)

Penderinos
Dzeko je bolji od onog zubavca samo sto ga ovi Srbi mrze jer je Bosanac te time žele umanjiti njegovu veličanstvenu karijeru. SVI Srbi govore kako dzeko nije klasa za Juve kako je star, spor, kako fula zicere, kako je glup, a naš dijamant gdje god da je bio ostvario je nezaboravan učinak, Wolfsburg, city, Roma , svugdje ima status legende i svi ga se rado sjećaju . Samo da znate VI Srbi , ja tako za kolarova nikada nebi govorio jer nisam smrad kako VI !
Quartararo20
Pa jucer ste napisali da je sve dogovoreno, sta je sad? Hajde nadam se do veceras da ce izcai barem jos 3 vijesti za Dzeku
frank_leone
Sta je ovo, vec sat vremena nema nista za Messija? Kaaako? Nemoguce da nemate nove "zvanicne" iformacije. Hahahah
Edin Merlin
Nece Juve cekati da se Amra odluci...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.