Muti li Juventus Džeki iza leđa? Nedved razgovarao s velikom zvijezdom

Juventus traži napadača

Muti li Juventus Džeki iza leđa? Nedved razgovarao s velikom zvijezdom

Admin Čaušević

Juventus je krenuo u potragu za novim napadačem. Rukovodstvo Stare dame je zasukalo rukave i traži idealnog partnera za Paula Dybalu i Cristiana Ronalda. 

Vijest dana u Italiji je telefonski razgovor Andree Pirla sa Edinom Džekom, a sada stižu vijesti i o jučerašnjem zadatku Pavela Nedved.

Tuttosport izvještava da je potpredsjednik torinskog giganta kontaktirao Luisa Suareza koji je na izlaznim vratima Barcelone.

Ronald Koeman ne računa na iskusnog napadača, te je Juventus počeo da opipava puls s namjerom da dovede popularnog Il Pistorela.

Dovesti Suareza ili Džeku neće biti lako, ali Tuttosport navodi kako će Juventus pregovorati s obojicom te dovesti onog s kojim prvo postigne dogovor.

Bilo kako bilo, izvjestan je nastavak sage i novih špekulacija i u narednim danima. Jedno je sigurno. Bianconeri će u novu sezonu ući sa novim napadačem.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Penderinos
Dzeko je bolji od onog zubavca samo sto ga ovi Srbi mrze jer je Bosanac te time žele umanjiti njegovu veličanstvenu karijeru. SVI Srbi govore kako dzeko nije klasa za Juve kako je star, spor, kako fula zicere, kako je glup, a naš dijamant gdje god da je bio ostvario je nezaboravan učinak, Wolfsburg, city, Roma , svugdje ima status legende i svi ga se rado sjećaju . Samo da znate VI Srbi , ja tako za kolarova nikada nebi govorio jer nisam smrad kako VI !
9 1
frank_leone
Sta je ovo, vec sat vremena nema nista za Messija? Kaaako? Nemoguce da nemate nove "zvanicne" iformacije. Hahahah
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi