M'Vila napušta Rubin Kazan i odlazi u St. Etienne?

Nekadašnji francuski reprezentativac mijenja sredinu?

M'Vila napušta Rubin Kazan i odlazi u St. Etienne?

Nekadašnji francuski reprezentativac Yann M'Vila uskoro bi trebao napustiti ekipu Rubina iz Kazana, prenosi francuski L'Equipe.

Ovaj fudbaler veznog reda igra u Rubinu od 2013. godine, a sezone 2014/15 i 15/16 je proveo na posudbama u Interu i Sunderlandu. Vrijeme za rastanak sa ruskim klubom je došlo zbog teške finansijske situacije koja potresa Rubin u posljednje vrijeme i zbog koje bi trebali ostati još bez nekoliko važnih fudbalera.

Isti izvor prenosi kako je odmah interes za usluge pokazala ekipa St. Etiennea koja ga želi dovesti u narednim danima i za sada se to čini kao najrealnija opcija. Podsjetimo, on je igrao u Ligue 1 i to od 2009. do 2013. godine kada je bio član Rennesa.

M'Vila je za reprezentaciju Francuske odigrao 22 utakmice i u strijelce se upisao jednom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi