Mudryk obukao dres Chelseaja, a o njegovom tužnom izrazu lica bruji cijeli svijet

Kao da nije htio taj transfer

Mudryk obukao dres Chelseaja, a o njegovom tužnom izrazu lica bruji cijeli svijet

Endin Čaušević

Ukrajinski fudbaler Mykhail Mudryk jučer je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Chelseaja iako su svi bili sigurni da će on karijeru nastaviti u dresu Arsenala. Međutim, na kraju je Mudryk završio na Stamford Bridgeu, a sudeći po prvoj fotografiji u dresu Chelseaja čini se da ni sam nije zadovoljan takvih ishodom.

Mudryk je oduševio sve igrama u dresu Shakhtara i bilo je jasno da će ga ukrajinski klub teško zadržati ove zime u svojim redovima, te na kraju je ovja 21-godišnjak odlučio da karijeru nastavi u Engleskoj.

On se sedmicama povezivao s prelaskom u Arsenal i na društvenim mrežama je i sam davao znakove da se raduje što će karijeru nastaviti u dresu Topnika, ali je potom došlo do neočekivanog preokreta.

U svega nekoliko dana sve se promijenilo kada se Chelsea uključio u priču i ponudio mnogo više novca što čelnici Shakhtara nisu željeli da odbiju, a na kraju je i sam Mudryk pristao da ide na Stamford Bridge.

Chelsea je ovog mladog fudbalera platio preko 100 miliona eura i on je s Plavcima potpisao ugovor na čak osam ipo godina, te je jučer zvanično predstavljen na meču protiv Crystal Palacea.

No, mnogi još uvijek ne mogu da se otmu otisku da je Mudryk ipak više htio da zaigra u dresu Arsenala i da je i sam vjerovao da je njegov transfer na Emirates završena stvar i nije krio koliko se raduje tome, ali na kraju mu se želja nije ostvarila.

Oglasi

Dosta komentara na društvenim mrežama izazvala je i njegova prva fotografija u dresu Chelseaja jer Mudryk nije izgledao baš sretno i zadovoljno kada je obukao dres svog novog kluba.

Ukrajinac je po prvi put pozirao u dresu svog novog kluba, ali svi na društvenim mrežama samo bruje o izrazu na njegovom licu, te tvrde da je jasno da ni sam Mudryk nije baš presretan što je na kraju završio u Chelseaju.

   Mudryk pozirao u dresu Chelseaja, ali su po njegovom izrazu lica mnogi zaključili da nije baš presretan zbog transfera u taj klub.

Međutim, sigurno je da će Mudryk biti veliko pojačanje za Plavce, ali i pod ogromnim pritiskom jer je klub na njegov dolazak potrošio preko 100 miliona eura i jasno je da se od njega očekuju velike stvari.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelseaju ove sezone ne ide baš najbolje, ali dolaskom Felixa i Mudryka nadaju se da će stvari konačno krenuti kako treba.

Nakon 19 odigranih kola ekipa Chelseaja je na tek desetoj poziciji sa 28 bodova i imaju čak 19 bodova manje u odnosu na Arsenal koji je lider na tabeli i ima utakmicu manje u odnosu na rivala sa Stamford Bridgea.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Ne znam sta NIJE JASNO..Momak jos NIJE SVJESTAN da su mu se ostvarili DJECACKI SNOVI..a to je da IGRA U VELIKANU..naravno CHELSEA to JESTE..
3 5
FahroKonjHodzic
@F1F Udahni malmi suomi duboko vidis da ga hoces najbolje se stvari desavaju kadga dudlas i glodzes
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi