Na adresu Neymara stiže ponuda koja se ne odbija
FOTO: EPA

I Barcelona će teško reći "ne"

Na adresu Neymara stiže ponuda koja se ne odbija

Adnan Beganović

Brazilski reprezentativac i fudbaler Barcelone Neymar jedan je od najtraženijih igrača na svijetu. 

U posljednjih nekoliko dana, prema pisanju inostranih medija, sve više klubova se raspituje za Neymara. Nakon Mnachester Uniteda, Reala i Manchester Cityja za Neymara je interes pokazao i PSG.

Bogati vlasnici francuskog prvaka su navodno Neymaru spremni ponuditi godišnju platu od 40 miliona eura, a Barceloni na ime obeštećenja 190 miliona  eura.

Ovu informaciju objavili su brazilski mediji, a ukoliko bi Neymar pod navedenim uslovima potpisao ugovor sa PSG-om, postao bi daleko najplaćeniji fudbaler na svijetu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Neymar i Barcelona pregovaraju oko potpisivanja novog ugovora, no dogovor nije na pomolu, pa i ne čudi sve veći broj špekulacija vezanih za Neymarov nastavak karijeru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi