Na Anfieldu nema mjesta za sve: Veznjak našao novi klub
EPA

Nije se naigrao u Liverpoolu

Na Anfieldu nema mjesta za sve: Veznjak našao novi klub

Pedro Chirivella prvi je fudbaler Liverpoola koji će napustiti Anfield po završetku sezone.

Španski internacionalac je u Liverpool je došao još 2013. godine kao klinac, ali u međuvremenu nije uspio da se izbori za ozbiljniju ulogu u timu i na ljeto će okrenuti novi list.

Redsi su Chirivelli jasno dali do znanja da nije u ozbiljnim planovima i da je za njegovu karijeru bolje da potraži drugi klub, a to je, prema navodima iz tamošnjih medija, već i uspio.

Svoju karijeru ovaj 22-godišnji fudbaler će nastaviti u Francuskoj, tačnije u Nantesu, s čijim čelnicima je dogovorio sve uslove.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za prvi tim Liverpoola je Chirivella dosad odigrao tek deset utakmica, a da se ozbiljnije nametne nisu mu pomogle ni posudbe u Holandiji i Španiji.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi