Na Camp Nou održan sastanak: Barcelona spremila posljednju ponudu za Neymara
Neymar još uvijek ne zna kakva je njegova budućnost

Još je malo vremena ostalo za Katalonce

Na Camp Nou održan sastanak: Barcelona spremila posljednju ponudu za Neymara

S. Pašalić

Ljetni prelazni rok se uskoro završava, a Neymar još uvijek ne zna gdje će igrati.

Već neko vrijeme se piše o interesu Barcelone i Real Madrida, a nedavno se pojavila i informacija da je i Juventus zainteresovan da dovede Brazilca.

Neymarova prva želja je da se vrati na Camp Nou i Katalonci su radili na tome, ali nisu imali previše uspjeha.

Nekoliko ponuda je otišlo na adresu PSG-a koje su uključivale novac i neke igrače Barcelone, međutim Parižani su sve te ponude odbili.

Francuski mediji pišu da se predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu danas sastao sa sportskim direktorom ovog kluba kako bi poradili na planovima da još jednom pokušaju dovesti Neymara.

Postoje dva važna aspekta u ovom pokušaju Katalonaca. Prvi je da Barcelona mora poslati ponudu od 170 miliona eura PSG-u, a ukoliko je to u formi posudbe, onda opcija otkupa na kraju sezone mora biti obavezujuća inače Parižani neće prihvatiti ponudu.

Drugi je da Barcelona treba uključiti nekog igrača u ponudu, a najviše se spominjao Ousmane Dembele, ali on ne želi napustiti Camp Nou.

Edinson Cavani i Kylian Mbappe su se povrijedili i bit će van terena nekoliko sedmica, a ovo sada još više otežava situaciju Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Brazilac nije nastupio ni u utakmici protiv Toulousea, ali bi nakon povrede dvojice igrača PSG-a u narednom kolu ipak mogao dobiti priliku.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti