Na Etihadu žele titulu

Da li će Pellegrini uspjeti ?

Na Etihadu žele titulu

S. Bošković

Dosta je nezahvalno pisati o postavi Manchester Cityja kroz čitavu sezonu jer će biti još pojačanja, a ono koje se najviše spominje je Kevin De Bruyne.

Na Etihadu žele dvije stvari. Prva od njih je titula i sa kadrom kojim raspolažu moići će se boriti za nju, ipak ona druga je več teža za ostvariti. To je Liga prvaka. Građani žele da naprave veliki iskorak u elitnom europskom tamničenju i izbore makar polufinale. 

Bilo je dosta promjena u ovom timu. Klub su napustili naš Edin Džeko, James Milner, Boyata, Sinclair, te Karim Rekik. Ipak, došlo je i mnogo zvučnih pojačanja, u prvom redu Sterling, aonda Unal, Roberts, te Faupala. 

Željno se priželjkulje i Kevin De Bruyne, no ako on ne dođe ovako bi City trebao izgledati u narednoj sezoni:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE
1/13 Kreni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti