Džekina "desetka" ima novog vlasnika
Foto: EPA

Argentinac zadužio novi broj

Džekina "desetka" ima novog vlasnika

Broj 10 u Manchester Cityju, koji je u prethodnim godinama krasio leđa Edina Džeke, ima svog novog vlasnika. 

Prema pisanju britanskih medija, Sergio Agüero je nakon odlaska kapitena bh. reprezentaciju u Romu odlučio zadužiti "desetku", koja mu predstavlja veliki značaj. 

"Broj 10 mi znači veoma mnogo. Kada sam došao u City, Edin je već bio uzeo dres sa tim brojem. Zbog toga sam se odlučio za broj 16 i za taj dres me vezuje mnogo posebnih trenutaka. Ipak, broj 10 je za mene poseban", izjavio je Agüero.

Argentinski reprezentativac se putem Twittera i službeno oprostio od Džeke, te mu poželio puno sreće u novom klubu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Puno sreće Edine. Imali smo odlične trenutke sa Manchester Cityjem, zar ne? Hvala ti na svemu", napisao je Agüero.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.