Na Grbavici je bio ljubimac navijača: Tiago ponovo u Evropi

Napustio Brazil

Na Grbavici je bio ljubimac navijača: Tiago ponovo u Evropi

S. Mlaćo

Brazilac Tiago Faria, nekadašnji član sarajevskog Željezničara, napustio je Brazil i karijeru će nastaviti u Portugalu. Naime, Tiago je dogovorio saradnju sa  niželigašem Real Sport Club.

Jučer je i zvanično 29-godišnjak potpisao ugovor, a dolazi iz brazilskog Botafoga. Prethodno je nastupao za Corumbaense, Cibaliju, CENE - MS, Naviraiense, Capivariano, Ituano..

Tiago je Željezeničar napustio u ljeto 2016. godine, upisao je 27 nastupa i dodao pet pogodaka. Na Grbavicu je stigao sa svojim sunarodnjakom Mailsonom i vrlo brzo postao ljubimac Manijaka, međutim odlučio se na raskid saradnje, te zatim potpisao za Cibaliju.

Da li će snaći u Portugalu ostaje nam da vidimo.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi