"Na Grbavici nemamo šta izgubiti, možemo samo dobiti"

Jasne su ambicije Krupe pred nedjeljni meč

"Na Grbavici nemamo šta izgubiti, možemo samo dobiti"

Samir Mlaćo

Vjerovatno najteži izazov u dosadašnjem dijelu prvenstva je pred nogometašima Krupe. Naime, izabranici Branislava Krunića će u goste Željezničaru, lideru na tabeli nakon šest odigranih kola. 

Ipak, u Krupu vjeruju da će na Grbaviti pružiti dobru partiju, te pokušati iznenaditi Sarajlije.

"U posljednje vrijeme Željo prikazuje kvalitetnu igru. Došlo je do promjene u igri ekipi dolaskom Odovića i sigurno će nam biti teško. očekujem tešku utakmicu, a mi smo pokazali da možemo igrati lijep fudbal, da možemo postizati golove i to ćemo nastojati na Grbavici. Nikada ne odustajemo, a nemamo šta izgubiti, možemo samo dobiti", kazao je šef struke Krupe Branislav Krunić.

Nedjeljnog meča dotakao se i prvotimac Lazar Marjanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poslije male krize rezultata pobjedom u subotu smo kupili neophodni mir. U Sarajevu ćemo imati sve uslove da odigramo dobru utakmicu. Ulogu favorita prepuštamo Željezničaru, a mi možemo samo dobijemo iz ovog meča. Nadam se povoljnom rezultatu".

Podsjetimo, meč između Željezničara i Krupe igra se u nedjelju u 20 sati na stadionu Grbavica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije