Krupa razbila GOŠK

Premijer liga BiH, 6. kolo

Krupa razbila GOŠK

M. Šljivak

Krupa je u 6. kolu Premijer lige BiH ugostila GOŠK iz Gabele i slavila je pobjedu rezultatom 3:0.

Otvoreno su oba tima ušla u meč. GOŠK je prijetio prvi preko Aletića u drugoj minuti, da bi zatim u četvrtoj Krupa iskoristila prvu šansu. Lijepu akciju završava, ko drugi nego Elvir Koljić za prednost od 1:0.

Ostatak prvog poluvremena donosi još nekoliko pokušaja na obje strane. Međutim, napadači oba tima nisu imali dovoljno preciznosti, pa tako onih pravih šansi nije bilo i na odmor se otišlo vodstvom Krupe od 1:0.

Nakon početne uspavanke na otvaranju drugog dijela Krupa iz prve šanse u nastavku postiže drugi gol. Sve je lijepo uradio Ivan Crnov i pogodio je mrežu Kozića za sigurno vodstvo od 2:0.

Ovaj gol je dodatno otvorio utakmicu. Oba tima su stvorila po jednu dobru šansu prije nego je utakmica odlučena golom za 3:0 u 69. minuti. Lijepu akciju je završio Milanović za sigurno vodstvo Krupe.

Premijer liga BiH, 6. kolo:

Krupa - GOŠK 3:0 (Koljić 4', Crnov 59', Milanović 69')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

KRUPA: Kutić, Makitan, Koljić, Puzigaća, Marjanović, Nikodijević, Marić, Handžić, Milanović, Maksimović, Crnov.

GOŠK: Kozić, Čolić, Bošković, Hasanhodžić, Ereiz, Aletić, Kulović, Đajić, Raguž, Zolj, Hajdarević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi