Na greškama se uči: Nesvakidašnja zabrana igračima Atalante
Foto: EPA

Pred utakmicu sa Juventusom

Na greškama se uči: Nesvakidašnja zabrana igračima Atalante

Atalanta, koja igra sezonu iz snova u Seriji A, u narednom kolu italijanskog prvenstva dočekuje Juventus.

Čelnici kluba iz Bergama su se pred ovaj meč odlučili na jedan pomalo nesvakidašnji potez. Naime, fudbalerima ovog kluba će biti zabranjeno da daju bilo kakve izjave za medije i to sve zbog nedavne utakmice sa Interom.

Posljednji put kada su igrači Atalante uoči jedne velike utakmice davali intervjue bilo je upravo pred meč sa Interom u martu, a tada je ekipa Gian Piera Gasperinija doživjela neviđeni debakl (7:1).

U Atalanti više ništa ne žele prepuštati slučaju i žele da igrači u potpunom miru dočekaju duel sa Juventusom, koji će plavo-crnim biti izuzetno važan u borbi za Evropu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Trener Gasperini će ipak održati standardnu press konferenciju uoči i nakon utakmice, dok će novinari ovoga puta ipak ostati uskraćeni za izjave Zukanovića i društva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi