Na koga Zidane može računati za večerašnji veliki derbi?

Utakmica na stadionu Wanda Metropolitano počinje u 21:00

Na koga Zidane može računati za večerašnji veliki derbi?

Večeras će se na stadionu Wanda Metroplitano odigrati madridski derbi - Atletico Madrić će ugostiti Real Madrid.

I Simeone i Zidane imaju nekoliko nedoumica kada su postave u pitanju, a više problema sa povrijeđenim igračima svakako ima strateg Kraljeva.

Marcelo, Isco i Ferland Mendy se nisu uspjeli oporaviti na vrijeme za prvi derbi sezone.

Marcelo i Isco su se vratili treninzima, ali je madriski derbi došao prebrzo da bi bili spremni za isti.

Dobra vijest za navijače i Zidanea jeste povratak Luke Modrića u tim, dok je Rodrygo, strijelac drugog gola Reala protiv Osasune, izostavljen.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vinicius Junior se našao u rosteru, ali se ne očekuje da će početi meč protiv Atletica.

Mjesto povrijeđenog Marcela na lijevom beku će zauzeti Nacho, dok se u tim, nakon odmora, vraćaju Bale, Hazard i James. Za Zidanea je svakako pozitivna činjenica i da je Fede Valverde u dobroj formi tako da će biti dodatna opcija u veznom redu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi