Mourinho čeka bivši klub, odbio Milan, Schalke, Monaco...

I dalje bez angažmana

Mourinho čeka bivši klub, odbio Milan, Schalke, Monaco...

Jose Mourinho bez angažmana je otkako je krajem decembra dobio otkaz u Manchester Unitedu.

Ime slavnog portugalskog trenera u međuvremenu se dovodilo u vezu s brojnim klubovima, ali niti jedna od ponuda, očito, nije bila zadovoljavajuća i sve dosad je i dalje na odmoru.

Ugledni Goal.com tvrdi da je 56-godišnji Mourinho u periodu između maja i septembra odbio Monaco, Milan, Wolfsburg, Lille i Schalke, a posao o kojem danas sanja navodno je onaj u Real Madridu koji je imao već priliku ranije voditi.

U posljednje vrijeme Realov trener Zinedine Zidane sve češće je izložen kritikama i glasinama oko eventualnog otkaza, a na to imun navodno nije ni 'The Special One', koji je zainteresovan za posao u Madridu ukoliko se obistine medijski napisi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Isti izvor tvrdi kako je Mourinhu u jednom momentu bio interesantan i Tottenham, jer se vjerovalo da će Real Madrid nakon otkaza Solariju pozvati Pochettina na mjesto glavnog trenera, ali od cijele priče na kraju nije bilo ništa.

Podsjetimo, Mourinho je prethodno vodio Real Madrid od 2010. do 2013. godine i u tom razdoblju je s 'kraljevskim' klubom osvojio Ligu prvaka, naslov prvaka, nacionalni kup...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hanson
Nije nikad osvojio ligu prvaka, ispadao je 2 puta u polufinalu novinari amaterski
2 0
Mele
Ne zaboravite Alegrija, slobodan je jos.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi