Na Koševu 1000 navijača Lecha

Sve će se odvijati prema protokolu

Na Koševu 1000 navijača Lecha

Edmir Škorić

Oko 1000 navijača Lecha očekuje se večeras na stadionu Koševo.

Kasno sinoć dogodili su se veliki neredi u Vogošći, a epilog svega je devet povrijeđenih policijskih službenika, koji su zadobili lakše tjelesne povrede. Šest Lechovih navijača zatražilo je ljekarsku pomoć, a oštećeno je i pet vozila MUP-a Kantona Sarajevo, kao i osam automobila u vlasništvu stanovnika Vogošće. 

Žestoki neredi dešavali su se u neposrednoj blizini hotela Sunce u Vogošći, gdje su bili smješteni navijači iz Poljske.

Iako se pojavila informacija u medijima kako neće biti navijača Lecha na večerašnjoj utakmici, direktor Sarajeva Dino Selimović za naš portal je kazao:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

“Sve će se odvijati po planiranom protokolu, oko 1000 najavljenih navijača Lecha bi trebalo večeras biti na stadionu”. 

Utakmica drugog pretkola Lige prvaka između Sarajeva i Lecha igra se u 21 sat, uz iskrenu nadau da se neredi neće ponoviti i da će sve biti u najboljem redu. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.