Na kraju su i pojedini navijači utrčali na teren, uslijedila scena koja pokazuje pravo lice Hrvata

Nije lako, ali...

Na kraju su i pojedini navijači utrčali na teren, uslijedila scena koja pokazuje pravo lice Hrvata

Edmir Škorić

U sjajnoj utakmici 2. kola grupe B Evropskog prvenstva između Hrvatske i Albanije nije bilo pobjednika (2:2).

U Hamburgu je odigran sjajan meč, što je bilo i za očekivati s obzirom na to da je pobjeda bila potrebna i jednima i drugima.

Poveli su Albanci u 11. minuti i vodili su sve do 74. minute, a onda Hrvatska u razmaku od nekoliko minuta stiže do preokreta. I kada se činilo da će ostvariti prvu pobjedu na Euru, u 95. minuti Albanija je slavila bod.

Nakon završetka utakmice, na teren su utrčala dvojica albanskih navijača, no veliki broj redara ubrzo ih je zaustavio, priveo i izveo s terena.

Oglasi

A hrvatski fudbaleri otišli su da se pozdrave sa navijačima. Djelovali su jako tužno i razočarano, no navijači su pokušavali da ih podignu i da im daju motiv da nastave da se bore. Pokazali su pravo lice, da su tu uvijek za svoje sportiste i da su spremni biti uz njih i kada je najteže.

Sada je definitivno taj trenutak kada Luka Modrić i društvo trebaju podršku. Često puta su pokazali da su najjači kada je najteže, tako da možemo očekivati neki ludi povratak u 3. kolu protiv Azzurra.

Hrvatskoj slijedi duel sa Italijom u trećem kolu i morat će da ide na pobjedu ako namjerava proći dalje.

Puno bi značilo da su danas uspjeli da osvoje sva tri boda, ali nedostajalo je sreće i koncentracije u samoj završnici.

Top Komentari

5G_krompir
Sitting footbal bocna se ponovno nije kvalifikovala
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi