3

Komentari (3)

volfrapsodija
Ako su nabrojani budućnost fudbala u BiH onda nam se crno piše. Navedeni su igrači iz Sarajeva, Želje, Slobode, Krupe, Radnika i to je to... Bolje nismo ni zaslužili.
Benjamingst
Da se ulaze u fudbal mozda bi se klubovima isplatilo... recimo igrac iz omladinskog pogona prebaci se u prvi tim... 18 godina... pokaze se kao talebat Klubovi ga traze da ga kupe a klub postavi cijenu 10 miliona ko hoce neka izvoli... a ne prodaju ga za 50.000 eura, nasi rade posao iz 1970....
volfrapsodija
Uopšte se ne radi o novcima, nego o igračkim sposobnostima. Postoji red veličina u fudbalu, kako u svijetu, tako i kod nas u fudbalu. Naš talentirani igrač može otići u Zvezdu, Partizan ili Dinamo, pa tek onda može dobaciti do nekog velikog evropskog kluba. Naravno bilo je izuzetaka.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.