Na muci se poznaju junaci: Mladen Krstajić uz Radnik u ovim teškim momentima

Oduševio klub svojim potezom

Na muci se poznaju junaci: Mladen Krstajić uz Radnik u ovim teškim momentima

E. Čaušević

Mladen Krstajić je prošle godine ponudio ostavku upravi Radnika iz Bijeljine, ali sada je došlo do preokreta.

Krstajić je prethodnih godina obnašao funkciju predsjednika kluba, ali je prošle godine odlučio ponuditi ostavku. Međutim, Krstajić je odlučio ostati na čelu Radnika u ovim teškim trenucima, te pomoći klubu na najbolji način.

On je na adresu kluba poslao Odluku o povlačenju ostavke koju je podnio prošle godine, te je potvrdio da će ostati predsjednik Radnika. Krstajić je poručio da želi pomoći klubu u ovim teškim momentima koji su pogodili cijelu Evropu, te je još jednom oduševio sve.

Krstajić je u Radnik stigao prije nekoliko godina dok je klub bio u dnu tabele Premijer lige, te je napravio ogroman posao. Radnik je ubrzo nakon toga osvojio Kup BiH, te je u dva navrata izborio plasman u Evropu što je sigurno ogroman uspjeh. Ovaj klub je za kratko vrijeme postao ozbiljan bh. premijerligaš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je da su u Radniku itekako oduševljeni Krstajićevom odlukom da ostane na čelu kluba, te da pomogne klubu u teškoj situaciji koja je pogodila sve klubove u BiH zbog pandemije koronavirusa.

Krstajić je ranije dokazao da je itekako sposoban da vodi Radnik, te je sigurno da će njegov povratak biti korak naprijet za klub iz Bijeljine u svakom segmentu.

Top Komentari

Terminator
Bravo Krle.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti