7

Komentari (7)

barcaforever
da vidim samo koliko vas ima realovaca , sve pošteni , realni ljudi , jel Ronaldo još uvijek u vitrinama Reala , ima li ga u sjećanju ?
burazengija
Navijam za real 18, 19 godina. I odavno sam navikao na razocaravajuce postupke kluba tipa Raul,Casillas i sta ti ja znam. Da realno govoreci najboljeg igraca u historiji kluba izbrises i da ukines svaku vezu s njim je zalosno. Nekad me bude stid za koga navijam. A ovaj ramo legenda zadnji dio komentara smijesan i zalostan.
Nany
Stetocina,zidov,govnar i nedorast
FreedomBH
Bolest nepita,kako covjek moze bit glup. Umjesto da se divis takvom igracu,naso se pljuvat sramota za jedno ljudsko bice. Srami se. Kao navijac Barca,al prvo sporta I fudbala nikad to Raulu,Casillasu il Ronaldu ne bi rekao. Jos jednom srami se.
barcaforever
ma on je dobar sad i još uvijek sjajno igra i daje puno golova , što se tiče Ronalda on može trenirat do 50-te neće nikad biti u rangu Messija , nije džabe otišao u A seriju na zalasku karijere ...
Dino_2000
Komentar ti je bezveze.Što ovaj kepec ne ode bilo gdje,pa ne smije bolan,a posle njega Barcelona će biti u rangu Levantea.
Mase007
Hahhaha dugo gluplji komentar nije bio. Sta hoces reci da je Seria A losa jel? hahahhaha Onda sta reci za Xavi, Iniestu hahahha gdje su oni otisli
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.