Na Old Trafford je ipak stigao trofej ove sezone

Najbolji travnjak u Premiershipu

Na Old Trafford je ipak stigao trofej ove sezone

Endin Čaušević

Manchester United je završio prošle sedmice jednu od najgorih sezona u proteklih 30 godina.

Crveni đavoli su završili na tek šestom mjestu na tabeli koje ih vodi naredne sezone u Evropsku ligu, ali sigurno da je to daleko od onoga što je nekada ovaj velikan predstavljao u Engleskoj.

Nakon što je Sir Alex Ferguson otišao u penziju kao da se United počeo raspadati, a osvajanje Premiershipa ili drugih trofeja je postala skoro nemoguća misija.

Jose Mourinho je uspio u jednoj sezoni da im vrati stari sjaj, ali je to bilo kratkog daha. Jasno je da su Unitedu potrebne velike promjene jer je zaista tužno gledati klub s takvom tradicijom negdje na sredini tabele.

Iako ovu sezonu žele zaboraviti što prije ipak će je završiti s osvojenim peharom. Naime, Manchester United je izabran kao klub koji je imao ove sezone najbolji travnjak u Premiershipu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Trofej je stigao na Teatar snova, a s njim su se fotografisali ljudi koji su zaduženi da travnjak bude u tako odličnom stanju.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi