Rivaldo: Dobra stvar je što je Barcelona ispala

Iako je navijao za Katalonce

Rivaldo: Dobra stvar je što je Barcelona ispala

E. Škorić
Teme:

Legendarni nogometaš Barcelone Rivaldo smatra da je dobro što je Barcelona ispala iz Lige prvaka.

Iako je Rivaldo veliko ime i čovjek koji je cijenjen u Barceloni, sasvim je iskreno kazao da je za nogomet općenito dobra stvar što je Barca ispala od Rome.

"Zanimljivo je to što se dogodilo u Rimu . Kao igrač i navijač Barcelone sam tužan, ali Romina pobeda pokazuje da Real i Barcelona nisu jedini dvije ekipe na svijetu. Real Madrid je također bio blizu eliminacije i siguran sam kako će ovo donijeti određene promjene, kao i da niko neće tvrditi kako je Real Madrid već prije polufinalnih utakmica već osvojio Ligu prvaka", poručio je Rivaldo.

Podsjećamo, Barcelona je na Nou Campu u četvrtfinalu s 4:1 savladala Romu, ali je u revanšu poražena s 3:0, dok je Real Madrid umalo uprskao sve nakon 3:0 pobjede u Torinu, da bi u revanšu tek u 93. minuti golom Cristiana Ronalda (1:3) uspjela izboriti polufinale.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U polufinalu Lige prvaka sastaju se Roma i Liverpool, odnosno Real Madrid i Bayern, a prvi mečevi igraju se sredinom naredne sedmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi