Na Olimpico dolazi veznjak Liverpoola?

Lazio želi Lallanu

Na Olimpico dolazi veznjak Liverpoola?

E. Škorić

Prema pisanju italijanskih medija, Adam Lallana bi mogao da bude nova akvizicija Lazija.

Nebesko-plavi su se ozbiljno uključili u trku za Scudetto i trenutno su na četiri boda od vodećeg Juventusa, s tim da danas igraju meč protiv Genoe i u trenutku objave ovog teksta vode s 0:1.

Lazio ima šampionske planove i sada je već izvjesno da će naredne sezone igrati u Ligi prvaka, a za takav poduhvat momčadi Simeonea Inzaghija nedostaje još poneki kvalitetan igrač.

Iako se vezni red Lazija smatra izuzetno kvalitetnim, mogao bi biti pojačan s Adamom Lallanom, igračem Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lallana je izgubio mjesto startera na Anfieldu i svakako će mu prijati interes s Olimpica.

Engleza su željeli klubovi poput Leicestera, Arsenala, West Hama i Tottenhama, no većina njih neće imati priliku da igra Ligu prvaka, pa je poziv Rimljana možda u ovom trenutku najbolja opcija za Lallanu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti