Na Olimpico stigla konkretna ponuda za Sergeja Milinković-Savića

PSG ne odustaje

Na Olimpico stigla konkretna ponuda za Sergeja Milinković-Savića

E. Škorić

Kako javljaju mediji u Francuskoj, PSG želi da kupi ovog ljeta Sergeja Milinković-Savića, pa je poslao bogatu ponudu na Olimpico.

SMS je jedan od najboljih veznjaka Serije A i igrač koji je uveliko zaslužan što je Lazio danas samo bod od vodećeg Juventusa i ozbiljan konkurent u borbi za Scudetto, pa nije ni čudo što PSG pokušava da ga dovede.

Ranije su u Laziju odbijali ponude i od 100 miliona eura za SMS-a, no sada su zbog financijske krize izazvane koronavirusom mogli da razmotre i ponudu Parižana od 60 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

PSG pokušava da dobije prava na igrača kojeg odavno prate Chelsea, Manchester United i Real Madrid, ali ostaje da se vidi jesu li Rimljani spremni odreći se svog "mozga" za 60 miliona eura.

Usput, srbijanski reprezentativac je ove sezone odigrao 31 meč i zabio je pet golova uz sedam asistencija u nebesko-plavom dresu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi