"Na Pecari ponoviti igru iz prošle utakmice"

Krupa traži nove bodove

"Na Pecari ponoviti igru iz prošle utakmice"

S. Mlaćo

Krupa je pobjedom nad Tuzlom City ostala u igri za opstanak u ligi. Krupa je slavila sa minimalnih 1:0, a već sutra izabranike Slobodana Starčevića očekuje gostovanje Širokom Brijegu.

U Krupi imaju svoju računicu i žele nove bodove.

"U dobroj atmosferi očekujemo teško gostovanje. Pobjeda nad Tuzlom je pokazala da imamo kvalitet, ali znamo da idemo jednoj od najkvalitenijih ekipa. Široki je pun samopuzdanja, ali mi ćemo se pokušati ponoviti igru iz prethodne utakmice", kazao je šef struke FK Krupa Slobodan Starčević.

Optimista je i Igor Makitan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Spremni smo i motivisani. Ima umora, ali mi idemo na pobjedu, ali i jedan bod bi bio povoljan za nas", dodao je Makitan.

Duel Širokog Brijega i Krupe igra se sutra od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi