Na Piroti igrači sjedili na početku meča

Na Piroti igrači sjedili na početku meča

E. Škorić

Travnik i GOŠK danas igraju derbi 23. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Travnik je na Piroti ugostio GOŠK, a početak meča donio je zanimljivu scenu. Naime, igrači su sjeli u znak protesta na loše suđenje, te su tako još jednom iskazali nezadovoljstvo dešavanjima u Prvoj ligi FBiH.

Predstavnici ovih klubova su nedavno u Vogošći bili na sastanku osam klubova koji se bore za regularnost takmičenja u Prvoj ligi FBiH.

Podsjetimo da su i jučer na nekim stadionima igrači početak meča dočekali sjedeći na travi. Hoće li sve to uroditi plodom i hoće li se situacija poboljšati kada je u pitanju suđenje i regularnost takmičenja, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi