Mekić: Travnik je favorit, ali idemo na pobjedu

Fudbaler GOŠK-a

Mekić: Travnik je favorit, ali idemo na pobjedu

M. Maksimović

GOŠK nakon poraza u Siminom Hanu danas pred sobom ima još jedno teško gostovanje. 

Riječ je o utakmici sa direktnim konkurentom u borbi za prvo mjesto, Travnikom, a meč će se igrati na stadionu Pirota.

On će biti poseban za jednog od fudbalera Gabeljana, a riječ je o Nedimu Mekiću koji je u prošlosti s uspjehom igrao za Travničane.

“Dobro poznajem protivnika jer sam u prošlosti igrao za taj klub, a u timu sa mnom bilo je dosta igrača koji su tu i danas. Riječ je o odličnim igračima i odličnom timu koji je prema mom mišljenju najveći favorit za prvo mjesto i plasman u Premijer ligu. Mi bez obzira na to idemo da pobijedimo, a ne krijemo da bismo bili zadovoljni i s jednim bodom“, izjavio je Mekić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

GOŠK će danas biti lišen usluga Amira Zolja koji je u prošlom kolu na utakmici u Siminom Hanu zaradio treću javnu opomenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi