Na Piroti zadovoljni: Stručni štab i nogometaši su opravdali očekivanja

NK Travnik peti nakon osam odigranih kola

Na Piroti zadovoljni: Stručni štab i nogometaši su opravdali očekivanja

U NK Travnik se u proteklom periodu očigledno radi odličan posao. Prošle sezone je osvojeno prvo mjesto u Drugoj ligi FBiH - Zapad i izboren plasman u Prvu ligu FBiH.

I nova sezona Prve lige je odlično otvorena, a Travnik je savladavši Igman u subotu došao do pete pozicije na tabeli. Uz sve to, Travnik uspijeva u prvi plan gurnuti i značajan broj mladih igrača.

Danas je održan sastanak čelnika NK Travnik na kojem je rezimirano sve što se radilo i dešavalo u klubu sa Pirote u proteklom periodu.

"Peto mjesto i 14 osvojenih bodova svakako su razlog zadovoljstva u našem klubu. Svjesni smo da je uvijek teško kada se vratite iz nižeg ranga, no naš stručni štab i nogometaši opravdali su očekivanja", istakli su iz NK Travnik, pa nastavili:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Nadamo se nastavku dobrih igara i zahvaljujemo se našim navijačima na podršci u dosadašnjim utakmicama. Zahvaljujemo se na korektnosti službenim licima koja su profesionalno odradila svoj posao i nemamo nijednu primjedbu na njihovu arbitražu, naprotiv sjajno su obavili svoj posao i tako doprinijeli da Federalna liga napreduje i daje šansu mladim igračima. Ponosni smo što u dosadašnjim utakmicama NK Travnik, kako domaćim tako i gostujućim, nije zabilježen nijedan incident. Želimo da pobjedu na terenu uvijek odnese kvalitetnija momčad, te smatramo da će se na taj način vratiti i publika na naše stadione."

Inače, Travnik već narednog vikenada igra novu utakmicu Prve lige FBiH. Ovaj put će Veziri gostovati kod Čapljine u okviru 9. kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi