Na pomolu iznenađujuća odluka Valverdea
Foto: EPA

Nema dogovor s Barcom i spreman na pauzu

Na pomolu iznenađujuća odluka Valverdea

Midhat Šljivak

Ernesto Valvedre napustio je Athletic Bilbao na kraju sezone i ovaj 53-godišnji stručnjak se najviše spominjao kao novi trener Barcelone.

Ipak, Valverde je jučer demantovao sva povezivanja s Barcom. Tvrdi kako nikakav dogovor s katalonskim klubom nema i umjesto novog posla najavio je mogućnost pauze od godinu dana.

"Moguće je da ću na pauzu. Zašto da ne?" pita se Valverde, te je potvrdio kako nema nikakav dogovor s Barcelonom.

"Da li bih trenirao Barcu? Kada budem dobio ponudu od tog kluba, znaćete moj odgovor. Vidio sam da se mnogo piše da sam već potpisao za njih, ali to nije tačno", rekao je Valverde.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj stručnjak je tokom fudbalske karijere nosio dres Barcelone, a tokom trenerske karijere je radio još u  Valenciji, Olympiakosu, Villarreallu i Espanyolu.

Athletic Bilbao je vodio u prethodne četiri godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije