Na pomolu nova sapunica između Fekira i Liverpoola?

Veliki preokret u vezi Fekirovog transfera na Anfield

Na pomolu nova sapunica između Fekira i Liverpoola?

S. Grebović

Trener Lyona Bruno Genesio izjavio je kako je reprezentativcu Francuske dato zeleno svjetlo da napusti klub nakon Svjetskog prvenstva.

Još prije početka Mundijala izgledalo je kako je transfer Nabila Fekira u Liverpool praktički gotova stvar, Francuz je čak bio i na ljekarskim pregledima, Liverpool je objavio i prve intervjue igrača, ali je predsjednik Lyona Jean Michel Aulas odlučio prekinuti pregovore jer navodno nije bio zadovoljan visinom transfera.

Nekoliko dana kasnije, Fekirov agent najavio je da posao još nije u potpunosti otkazan. Kako sada stvari stoje, izgleda da je bio u pravu.

"Ja radim pod pretpostavkom da Fekir ostaje sa nama. On ipak želi da napravi novi korak u svojoj karijeri. Predsjednik mu je ponudio mogućnost da ode. Vidjećemo nakon Svjetskog prvenstva. Ako Nabil bude ovdje, moj posao će biti lakši", izjavio je Fekirov menadžer Genesio.

"Bio bih sretan da mogu da ga zadržim. Mislim da on želi da sagleda obje opcije - da ostane u svom matičnom klubu i da dodatno napreduje ili da se okuša u jednom evropskom gigantu kakav je Liverpool i da zaigra u Ligi prvaka. Sve ćemo više znati nakon Svjetskog prvenstva", dodao je Genesio.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi