Domagoj Vida dobio ponudu života

Hrvat seli u Premiership

Domagoj Vida dobio ponudu života

M. Šljivak

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida dobio je ponudu života.

Zahvaljujući fantastičnim igrama u dresu reprezentacije Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, Vida je privukao veliku pažnju na sebe, pa je navodno na adresu turskog Bešiktaša stigla ponuda iz Liverpoola.

Menadžer Redsa Jurgen Klopp želi dodatno osnažiti svoj tim. Ekipa sa Anfielda želi konačno do titule prvaka, a posebnu pažnju će u ostatku prelaznog roka posvetiti dovođenju defanzivaca.

Odlučio je Nijemac da pokuša angažovati 29-godišnjeg Vidu. Upućena je ponuda od 13 miliona funti i sada se čeka odgovor turskog velikana.

Vida je u redove istanbulskog tima stigao tek prije šest mjeseci, a u karijeri je igrao još za kijevski Dinamo, Bayer Leverkusen, Dinamo Zagreb i Osijek.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ako pojača Liverpool Vida će se pridružiti saigraču iz reprezentacije Dejanu Lovrenu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

elimo
@Raketa7 hahahaa velesila dobaaar mali
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi