Na pomolu 'novi Pjanić'? Juve šalje ponudu na adresu Rome

Spremno 25 miliona eura

Na pomolu 'novi Pjanić'? Juve šalje ponudu na adresu Rome

Italijanski prvak Juventus spreman je dovesti još jednog igrača Rome nakon Miralema Pjanića, koji se pokazao kao pun pogodak.

Mediji sa Apenina donose ekskluzivnu vijest da je klub iz Torina pripremio 25 miliona eura za Leandra Paredesa, za kojeg se interesuju i brojni engleski klubovi.

Upravo je Pjanić jedan od osnovnih motiva što Juventus želi Paredesa s obzirom da se ova dva fudbalera vrlo dobro poznaju, pa su u Torinu sigurni da bi ovim tandemom njihov vezni red dobio na kreativnosti.

Leandro Paredes ove sezone igra važnu ulogu u Romi i nije poznato kakva bi bila reakcija navijača Vučice kada bi još jedan igrač kluba sa Olimpica završio u Torinu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj 22-godišnji je u svojoj karijeri još nastupao za Bocu Juniors, Chievo, i Empoli, a za Romu je debitovao 2014. godine.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi