Na pomolu trampa Reala i Liverpoola?

Koliko je ona zapravo realna

Na pomolu trampa Reala i Liverpoola?

S. Grebović

Prema pisanju "Liverpool Echoa", Real Madrid je Kloppu ponudio Marca Asensija u zamjenu sa Sadija Manea.

Poznato je da je njemački stručnjak i ranije želio Španca da vidi u svojim redovima, a pominjalo se da je bio spreman i da plati veliki novac za mladog fudbalera Reala.

Sada su ga Madriđani navodno i ponudili Liverpoolu, ali je veoma mala vjerovatnoća da do realizacije samog transfera dođe, iz razloga što Kraljevi za njega traže čak 95 miliona eura.

Činjenica je da Redsi nisu spremni da potroše toliki novac, pa je Real ponudio i drugačije rešenje, a to je da daju Asensija, a da u suprotnom pravcu ode Sadio Mane.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, Senegalac je jedan od najvažnijih igrača u ekipi Jurgena Kloppa i teško da bi ga se Nijemac tek tako odrekao, pa sve i da u suprotnom smjeru pođe Asensio.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

niko nikovic
mane za asensija hahahahahaha
3 1
teddy sheringham
Da, da, Mane za krampu, hahaha. Cirkus vijest.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti