Na pomolu zamjena: Džeko u Dormund, Reus u City?

Milioneri i dalje ne odustaju od Dijamanta

Na pomolu zamjena: Džeko u Dormund, Reus u City?

A. Haznadarević

Već duže vrijeme se piše o velikom interesovanju aktuelnog prvaka Njemačke Borussije Dortmund za našeg reprezentativca Edina Džeku, a prema posljednjim glasinama, u transfer bi mogao biti uključen i sjajni ofanzivni veznjak Milionera Marco Reus.

Kako je već odavno poznato, Džeko je igrač kakvog Dormund teško da može sebi priuštiti, s obzirom na to da bi štedljivi Nijemci trebali iskeširati oko 27 miliona eura.

 

S obzirom na tu činjenicu, pojavila se ideja o mogućoj razmjeni igrača, a igrač kojeg bi Građani rado vidjeli u svojoj ekipi je Marco Reus. Kako se njegova vrijednost prema Transfermarktu procjenjuje na tri miliona više od vrijednosti Edina Džeke, ova mogućnost bi bila itekako realna.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

S obzirom na to da je skoro pa sigurno da će Dijamant na ljeto promijeniti sredinu, zasigurno nas očekuje uzbudljiv ljetni prelazni rok.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti