Na proslavi 18. rođendana čeka ga ugovor s Realom!

Novi Brazilac stiže u Real Madrid

Na proslavi 18. rođendana čeka ga ugovor s Realom!

E. Škorić

Real Madrid je pronašao još jednog mladog i talentovanog Brazilca.

Nakon što je prošlog ljeta doveden Vinicius Junior iz Flamenga za 45 miliona eura, sada Real iz istog kluba planira da kupi još jednog tinejdžera.

Reinier Jesus ima samo 17 godina i napadač je, a njegova otkupna klauzula u ugovoru s Flamengom iznosi 65 miliona eura.

Real Madrid planira da istu aktivira ovog ljeta, čime će se nastaviti podmlađivanje Kraljeva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Reinierov transfer bi bio klupski rekord za tinejdžera, ali na svjetskom nivou drži ga Kylian Mbappe koji je za 180 miliona eura otišao u PSG.

Reinier bi na ljeto mogao da potpiše ugovor, ali transfer nije ostvariv prije 19. januara 2020. godine, kada će igrač postati punoljetan.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Arnel925
Isti Neymar
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi