Na stolu 80 miliona: Arsenal obara klupski rekord!

Prema izvještajima francuskih medija

Na stolu 80 miliona: Arsenal obara klupski rekord!

A. Čaušević

Ako je vjerovati navodima Telefoota Arsenal će do kraja prijelaznog roka realizovati najveći transfer u klupskoj historiji.

Topnici su spremili iznos od 80 miliona eura za dovođenje Nicolasa Pepa, mladog ofanzivca koji je zaludio fudbalsku Evropu.

Ovaj 24-godišnjak iza sebe ima fantastičnu sezonu u dresu Lillea kojeg je odveo u Ligu prvaka.

Pepe je i velika želja Bayerna, a u slučaju da potpiše za Arsenal za spomenutu cifru postao bi najskuplji igrač Topnika ikada.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dosadašnji rekorder je Pierre-Emerick Aubameyang koji je u janauru 2018. godine stigao iz Borussije za 65 miliona eura računajući i bonuse.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Extra igrač za Arsenal. Bayern neće nikad tolike pare dati za njega oni su škrti. To je svabo brate on će samo dati 80mill eura ako zna da dobija ti 80mill nazad. A sa Pape se ne zna. Jos je on ne iskusan igrač
0 3
Romanus
Not gonna happen, Bayern CE da ponudi 81 milion I topnici ce odustati
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi