Na stranu rivalstvo: Dvojica igrača FK Željezničar poslali poruku podrške Anelu Hebiboviću

Fudbaler FK Sarajevo se teško povrijedio

Na stranu rivalstvo: Dvojica igrača FK Željezničar poslali poruku podrške Anelu Hebiboviću

A. Čaušević

Možda i jedan od ključnih trenutaka sarajevskog derbija desio se u 28. minuti utakmice kada je Husref Musemić bio primoran da zamijeni Anela Hebibovića.

Hebibović se nezgodno povrijedio pored aut-linije. Sa terena je iznešen na nosilima. Po reakciji fudbalera moglo se vidjeti da se radi o ozbiljnoj povredi.

Prema za sada poznatim informacijama radi se povredi koljena, a sutrašnja magnetna rezenanca će pokazati da li je odlični krilni fudbaler pokidao križne ligamente.

Hebibović se poslije utakmice otežano kretao te je stadion Asim Ferhatović Hase napustio uz pomoć ljekarske službe FK Sarajevo što govori da situacija uopšte nije bezazlena.

Ozbiljnosti povrede svejsni su i igrači FK Željezničara Srđan Stanić i Enes Sipović koji su na društvenoj mreži Instagram podržali Hebibovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stanić i Sipović su po strani ostavili rivalstvo te su izrazili podršku te što brži oporavak fudbaleru FK Sarajevo kojeg prema svemu sudeći čeka višemjesečna pauza.

Podsjećamo, Željezničar je poslije preokreta pobijedio Sarajevo s 1:3 i tako opet preuzeo prvo mjesto na tabeli. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GospodinIzSarajeva
Svaka cast!90 minuta smo neprijatelji ali van terena trebamo biti braca,volim ovakve derbije,bolje da moj tim zijani 2 gola nego da gledamo 0:0..
12 1
Stanley
Pošteno
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi