Na timskoj fotografiji Arsenala nedostaje jedan fudbaler

Slučajnost ili ne?

Na timskoj fotografiji Arsenala nedostaje jedan fudbaler

E. Ganibegović

Igrači Arsenala su jučer imali zajedničko slikanje za novu sezonu, međutim jedan igrač je propustio tradicionalni običaj.

Santi Cazorla je propustio slikanje, navodno, dobio je dozvolu iz kluba da ne bude dio fotografije kako bi mogao otputovati u Španiju na zakazani termin kod doktora.

Španski internacionalac koji je od mjeseca oktobra van terena, približio se završnoj fazi njegovog oporavka nakon operacije zgloba.

Šef Topnika Arsene Wenger je potvrdio kako će se Cazorla vjerovatno vratiti početkom 2018. godine.

Da bi pomogao njegovom oporavku, Wenger je dopustio Cazorli da se vrati u Španiju da bi posjetio doktora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi