Na trening Hannovera upao 72-godišnji egizibicionist kojeg svi pamtimo iz 2005. godine

Egzibicionistički duh još uvijek živi u njemu

Na trening Hannovera upao 72-godišnji egizibicionist kojeg svi pamtimo iz 2005. godine

Fudbaleri Hannovera doživjeli su prilično neprijatno iskustvo na jednom od treninga. 

Ispred njihovog trening centra pojavio se jedan stariji gospidin koji je prvo pozirao kao bodybouilder iza ograde, a potom je na trenutak skinuo bokserice i igrači koji su ga gledali u tom momentu su doživjeli prilično neprijatno iskustvo.

Stariji gospodin se potom koliko - toliko obukao i udaljio se od trening cenra, a kasnije je ustanovljen i njegov identitet.

Radi se o dobro poznatom Ernstu Wilhelmu. Ovaj 72-godišnjak iza sebe ima niz sličnih scena napravljenih tokom sportskih događaja pa za njega komotno možemo reći da je muška verzija Kinsey Wolanski.

Ranije je popularni Ernie dobijao brojne kazne zbog nedoličnog ponašanja u javnosti, a posljednji put je 'uhvaćen' ovog januara i to baš pred trening centrom Hannovera kada je uradio sličnu stvar kao sada. Zanimljivo, tada je bio tek pušten iz policijske stanice nakon što je davao izjavu zbog jednog ranijeg incidenta.

Njegova najpoznatija "predstava" je ona iz 2005. godine kada je bez ičega na sebi izletio na travnjak Signal Iduna Parka (tadašnji Westfalen) te pred 75.000 navijača Dortmunda, usred utakmice Bundeslige, na centru izveo nekoliko bilderskih poza.

Poslije toga ga je 'pročepilo' pa je imao niz poznatih incidenata zbog kojih je ležao i po zatvorima duže od godinu dana. Tokom jednog suđenja sudiji je pokazao genitalije i tada je dobio najveću kaznu u životu - 11 mjeseci.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Osim sportskih događaja, znao je 'harati' i po hotelima, parkovima itd., a njegove žrtve bila su i djeca te tinejdžeri.

Najćešće ordinira po Hamburgu i okolnim mjestima po kojima svakodnevno vozi bicikl i to onako kako on najviše voli - go!

Top Komentari

MaDaj
Moze mi neko objasniti kako on moze da bude "muska kinsey"? Fakat to je isto kao reci Penanka pucao penale kao Pirlo i Zidane ? hahhaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi