Na treningu Barcelone se u utorak pojavilo novo ime

Dobio priliku da trenira s glavnim zvijezdama

Na treningu Barcelone se u utorak pojavilo novo ime

Edmir Škorić

Trener Barcelone Quique Setien je radio s ograničenom grupom igrača nakon što je dozvoljeno treniranje u Španiji, a sa ekipom su i šestorica mladića: Ansu Fati, Riqui Puig, Ronaldo Araujo, Alex Collado, Inaki Pena i Monchu.

S obzirom da se prošle subote ovaj potonji, Monchu, povrijedio i mora na pauzu barem mjesec dana, trener Setien je prvom timu prikljkučio Juana Brandariza Movillu, poznatijeg kao "Chumi", koji je danas odradio prvi trening sa prvom ekipom Barcelone.

Setienu je nedostajao još jedan stoper u trening-utakmici 11 na 11 i smatra da je Chumi trebao dobiti priliku, iako se vjerovatno ni sam nije nadao da će se naći na treningu Katalonaca pored ostalih zvijezda.

Setien sada ima 24 igrača na raspolaganju koji rade u grupnim treninzima: 18 igrača je iz prvog tima, šestorica su naknadno priključena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo da se La Liga nastavlja 11. juna, a Barca za sada ima prednost ispred Real Madrida od dva boda.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi