Na tri meča izostali golovi, Zukanoviću 90  minuta

Belgijska Jupiler liga

Na tri meča izostali golovi, Zukanoviću 90 minuta

Ostende i Gent našeg Ervina Zukanovića podijeli su bodove u 25. kolu Jupiler lige Belgije. 

Pogodaka tokom devedset minuta nije bilo, a Zukanović je u gostujućem timu igrao svih 90 minuta, zaradivši pri tome žuti karton.

Otpisani Mons produbio je rezultatsku agoniju domaćim porazom od Liersea rezultatom 5:1. Strijelci za goste bili su Diagne i Watt po dva puta, te Diagne, dok je počasni pogodak za domaćina postigao Matthys u finišu prvog poluvremena.

Charleroi je već nakon tri minuta vodio u gostima kod Lokerena pogotkom Saglika, dok su preokret kreirali Overmeire, De Pauw i Dutra.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Leuven i Mechelen remizirali su bez pogodaka. U domaćem timu nije bilo Muhameda Subašića, dok je u gostujućem timu Senad Karahmet meč odgledao sa klupe za rezervne igrače.

Meč bez pogodaka publici su ponudili Cercle Brugge i Waaslund Beveren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti