9

Komentari (9)

Gari Garinča
Petrovic trener ma hajte molim vas. Ni slovo od trenera.
ryan.giggs
Šrek ispoštovao mjere kriznog štaba o distanci, šta je nejasno.
Santi
Kaze nije nezadovoljan. Onda ti zelimo svako kolo poraz da nym stalno budes zadovoljan. A pozdravljanje i sve to, biloni proslo, Zeljo se vratio. A on sebe zapecatio da mu Radnik bude plafon s potezom i manirima.
Bulle
Nije do njeg, prvo je njega Amar s****, nije se htio rukovat jer je trazio pare od Zelje sto su mu dugovali, sta je trebo otic molit za pozdrav.
Sabrija
To su te njemacke metode koju nam prosipaju ovi probisvjeti,ne rukovati se sa sportskim rivalom????!!!!!Osvojio kup sa Radnikom jer je dosao red na klub iz RS da uzme kup,u Zelji se izblamiro,u Slobodi obeco Evropu-jedva ostali u ligi kolo prije kraja.Metode rada iz sedamdesetih godina samo trka i trka ko da su atleticari...ma prava podvala,ali u Bosni mozes podvalit sta hoces.
Fareus1921
Kakvu je samo imao ekiou u Želji.Mogao jd komotno se prošetat kroz ligu i uzet duplu krunu.Stevanović,Lendrić,Bekrić,Kosorić,Boccacini,Križman,Kjossvski,Marković...
Chwilla
Pokisla ti kartoteka!
Opijum
Quartararo20
Distanca, distanca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.