Na večerašnjem meniju La Lige je prava poslastica

Duel starih rivala

Na večerašnjem meniju La Lige je prava poslastica

Španska La Liga se u periodu poslije koronavirusa igra svaki dan, pa će tako i danas gledatelji širom svijeta moći da uživaju u sjajnom fudbalu. 

Na rasporedu su dvije utakmice 29. kola, od kojih je jedna prava poslastica.

Na stadionu Alfredo Di Stefano u Madridu sastat će se stari rivali - Real Madrid i Valencia. Kraljevima je meč bitan jer još uvijek vode bitku s Barcelonom za titulu, dok Šišmiši pod hitno moraju da se vrate pobjedama ako žele ostati u trci za Ligu šampiona.

Naravno, po kladicama ulogu velikog favorita imaju Madriđani. MOZZART na pobjedu Reala nudi kvotu 1,38. Ako volite pokušavati s iznenađenjima, onda će za vas biti vrlo privlačna kvota na neriješen izhod, a ona iznosi čak 5. Možda tipujete i na pobjedu gosta, a ako je tako onda biste od kvote 7,75 mogli vrlo lijepo zaraditi ako se ispostavi da ste u pravu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ako bismo gledali posljednjih 10 mečeva, onda ne bismo baš rekli da je Real tako veliki favorit. Kraljevi su u tom periodu slavili pet puta, ali i Valencia je znala iznenaditi jer je dva puta odnijela tri boda te tri puta otkinula jedan. To je razlog više da možda večeras povjerujete u iznenađenje.

Inače, osim ovog meča, na rasporedu La Lige je i susret koji se igra u Vitoriji-Gasteiz, a sastat će se Deportivo Alaves i Real Sociedad. Kvote za ovak meč možete pogledati OVDJE.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi