Nabil Fekir napušta Lyon, novi klub već poznat?

Sprema se ljetni transfer

Nabil Fekir napušta Lyon, novi klub već poznat?

Najbolji fudbaler Olympique Lyona Nabil Fekir vjerovatno igra svoju posljednju sezonu u ovom francuskom klubu.

Ovaj 24-godišnjak se već odavno povezuje sa najvećim evropskim klubovima, a britanski mediji pišu da je najbliži Arsenalu koji je ozbiljno zainteresovan za njegove usluge.

Ovu priču je dodatno 'podgrijala' izjava njegovog agenta Jean-Pierrea Bernesa, koji je rekao da nije sigurno hoće li Nabil Fekir i naredne sezone nastupati za Lyon.

"Hoće li Fekir ostati u Lyonu zavisi od mog razgovora sa predsjednikom kluba Jean-Michelom Aulasom. Prerano je sada razgovarati o tome, ima još vremena", poručio je fudbalerov agent.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Još uvijek imam dvije godine ugovora sa Lyonom i trenutno ne znam kakva je moja budućnost u klubu i da li mi je ovo posljednja sezona ovdje", poručio je Fekir.

Arsenal je, navodno, za Fekira spreman ponuditi 45 miliona funti što je cifra koja bi trebala zadovoljiti Lyonove apetite.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti