13

Komentari (13)

kico1234
šta on zna i životu nije kako treba ni potrčao a već je počeo ozbiljne pare zaradjivat u košarci sjećam ga se sa 13 14 godina prvi put došao na trening u dvoranu u živinicama nije znao dvokoraka napravit samo nek je visoko i odmah zna igrat košarku nema goreg i nepravednijeg sporta od košarke sa fudbal moraš imat visoku inteligenciju a u košarci samo naboj visinu i mišiće a da ne govorim o Omi alen omicu dijete su tjerali da dolazi na trening košarke volio fudbal više nego išta na svijetu i trenirao za golmana jer je bio previsok za fudbalera a kad je postao prevelik i za golmana onda se prihvatio kosarke jer je bilo samo da se pojavi i pare mu pale maltene s neba al ajd
GMOKokosh
U pravu je covjek sto posto
edinho
Kako god okrenes opet imalo jaci fubal od kosarke...prema tome Juka ne seri
ArminA
Ne seri Nurk cijenim te i postujem al ne travunjaj suplje price. Zbog navijaca i igrate da ucinite narod ponosnim !!! Ko god ne moze nositi pritisak nek se ostavi sporta i to je to .
rikiiii
A jos je i on samo falio sa svojim "patriotskim" izjavama
Barbarez9
Kad kosarkas pocne da melje o fudbalu....
teddy sheringham
Kad Robi zove Saudijce, a ne zove Hajrovića, Begovića, Jajala, naravno da ćemo biti treneri.
.ebote Begovic i Hajrovic, pa Begovic je presjedio citavo prvenstvo u Engleskoj na klupi, i ti bi da neko ko nema utakmica da na golu brani, e stvarno se blentav, jedino si u pravu kad je Jajalo u pitanju, pa bio bi bolji od Zukanovica.
RodjeniRA
Po Nurkicevom znaci nesmijes imati mišljenje nego samo blejat ko ovca na tribinama i punit im džepove. Ere Juka Juka nego tišina i drži se lopte i pepanja iste!
DobarDan
Budi ti primjer !!!
E.Car
Baš zbog toga će mi sutra biti teško slušati te selektore kako analiziraju a iz čitave ekipe znaju nabrojati možda tri fudbalera gdje igraju.
Ninoox
Svi mi znamo bolje vodit repku od profesionalnih trenera, to je nama u krvi da pametujemo, a pola tih sto pametuje ne zna sta je ofsajd :)
Uranija
Čudno smo mi ‘mile’
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.