Nadam se da će Lulić i Klose zaigrati do kraja sezone

Trener Lazia Edy Reja

Nadam se da će Lulić i Klose zaigrati do kraja sezone

Trener Lazia Edy Reja priznao je kako je ova sezona najvjerovatnije gotova za napadača Miroslava Klosea, te kako se nada će Senad Lulić uskoro ponovo zaigrati.  

Klose se povrijedio krajem marta i za njega je sezona najvjerovatnije završena, iako postoje male šanse da se vrati pred sami kraj sezone. Senad Lučić također je van stroja već duže vrijeme, ali bi se reprezentativac Bosne i Hercegovine ipak trebao vratiti na teren prije Klosea.

 

"Nadam se da će se Klose i Lulić vratiti barem dva kola prije kraja sezone, ali to nije sigurno, pogotovo kada je riječ o Nijemcu", rekao je Reja i dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

"Za njega je sezona, po svemu sudeći, već završena", dodao je trener ekipe iz prijestolnice Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.