"Nadam se povoljnom rezultatu u Modriči"
Kozara se nakon 14. odigranih kola nalazi na šestom mjestu sa 17 osvojenih bodova

Kozara sutra na teškom ispitu

"Nadam se povoljnom rezultatu u Modriči"

S. Mlaćo

Ostalo je još da se odigraju samo dva kola u jesenjem dijelu prvenstva Prve lige Republike Srpske. U 15. kolu koje se igra sutra fudbaleri Kozare putuju u Modriču gdje će ih dočekati ekipa Alfe.

"U Modriči očekujemo dobru utakmicu, prije svega da ne ponovimo greške koje nam se dešavaju ove jeseni, kaže šef stručnog štaba FK Kozara Vule Trivunović.

"Previše lagano dozvoljavamo protivniku da nas ugrozi i postigne gol, a mi veći broj šansi koje stvorimo ne uspijevamo da iskoristimo. Nadam se da ćemo u subotu biti pravi i dati sve od sebe da u Modriči dođemo do povoljnog rezultata za nas i ostanemo u gornjem dijelu tabele prije zimske pauze", dodao je Trivunović.

Meč između Alfa Modriče i Kozare igra se sutra od 13 sati, kao i svi ostali mečevi 15. kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi